Bedenbreakfast Friesland


logies en ontbijt.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Bedenbreakfast Friesland
De Stedswal
Hotel-pension stedsw‚l is een sfeervol onderkomen voor wie het historische plaatsje sloten bezoekt.
http://www.stedswal.nl/

De Vuurplaats
De Vuurplaats
http://www.devuurplaats-drachten.nl/

D'Oude Herberg
Op een idyllische plek in het friese terherne staat een rietgekapte stolpboerderij uit 1800: de oude herbergh. geniet van de landelijke omgeving en overnacht in onze stijlvol ingerichte gastenkamers.
http://www.deoudeherbergh.nl/

Bed&brochje Margryt
Bed and breakfast - bÍd en brochje - margryt in easterein (friesland) verhuurt tot maximaal 10 slaapplaatsen
http://www.margryt.nl/

Aan het water
Aan het water is uw adres voor logies en ontbijt aan open vaarwater, verhuur van luxe bungalows en verhuur van motorsloepen.
http://www.aanhetwater.com/

B&B Bij de Graaf
Tjerk Pieters Miedema kocht voor zijn zoon Pieter op zaterdag 15 maart 1884 des avonds zes uur in de herberg van Jans van der Steeg te Finkum: een nette en ruime stelphuizing in 1878 gebouwd, waarin stalling voor 12 koeien & 4 paarden, merriehok, 2 woonkamers, ieder met twee lichtramen, een karnhoek, een molkenkelder etc.. Achterkleinzoon Rendert Miedema heeft hier tot 1974 geboerd.
http://www.bijdegraaf.nl/

Groepsaccomodatie Boarnshiem
Groepsaccomodatie in friesland is geschikt voor een familiereŁnie of familie weekend voor groepen van 20 - 24 personen. de groepsaccomodatie kan tevens gebruikt worden als vergaderruimte in friesland of cursusruimte in friesland. de gehele accommodatie is op de begane grond, en daarmee geschikt voor gehandicapten (rolstoelvriendelijk). de groepsaccomodtie is geoutilleerd met een groepsruimte, moderne luxe keuken en een gezellig terras. op het terras kunt u prima een barbecue organiseren tijdens uw familiereunie. op de groepsaccomodatie boarnshiem wordt u gastvrij ontvangen voor een ontspannend verblijf op het friese platteland. in de directe omgeving vindt u een wandelroute en fietsroute om te wandelen of te fietsen. meer informatie over uw vakantie vindt u bij friesland vvv. in de directe omgeving van de groepsaccommodatie zijn voldoende attracties:zwembad, ijsbaan, dierentuin, schaatsbaan, natuur, fietsroutes, wandelrouters. de groepsaccomodatie ligt in de omgeving van: drachten, oldeboarn, sneek, heerenveen, tijnje, grouw,joure, gorredijk, leeuwarden, akkrum. de groepsaccomodatie is geschikt voor 15 personen, 18, 19, 21,23,25 personen.
http://www.boarnshiem.nl/

Harstahoeve
Harsta hoeve
http://www.harstahoeve.nl/

Pension sotterum
Camping bij boerderij in friesland. aan het ijsselmeer. stacaravans, bungalowtenten, kamers, groepsaccommodatie. ideaal voor kinderen, veel dieren, manege. tevens chaletverhuur aan strand makkum.
http://www.sotterum.nl/

Speerstra zathe
Rust, ruimte, confereren en recreŽren, dat kan bij speerstra zathe
http://www.speerstra-zathe.nl/

Op 'e Jouwer
Op 'e Jouwer
http://www.javadego.nl/

Oerterper Gastenkamers
Oerterper Gastenkamers
http://www.ogk.info/

It Foarhus
De karaktervolle authentieke woonboerderij waarin het gastvrij logement is gevestigd in een stijlvol ingericht voorhuis, het is omgeven door een groot erf, een boomgaard en een prachtig aangelegde landelijke tuin. de boerderij uit de 19e eeuw ligt direct aan het water. de opsterlandse compagnonsfeart, een historische turfroute, wordt thans bevaren door de plezierboten van het vroege voorjaar tot in de herfst.
http://www.itfoarhus.nl/

Unia Zathe
Logeerboerderij unia zathe - bed and breakfest in friesland., welkom op de vernieuwde website van logeerboerderij unia zathe. in onze fraaie logeerboerderij is iedereen welkom. in het rustieke dorpje ee in het noord-oosten van friesland kunt u volop genieten van rust en ruimte. op een steenworp afstand van de mooiste plekjes van nederland, moddergat (2005) en schiermonnikoog (2006).
http://www.slapeninfriesland.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 14 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy